RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere har meldt seg etter overgrepssiktelse mot fotograf

Ålesund (NTB): En rekke unge jenter har meldt seg for politiet etter at en mann i 40-årene fra Ålesund i forrige uke ble pågrepet og siktet for seksuelle overgrep i forbindelse med modellfotografering.

Alle jentene som har tatt kontakt, skal ha fortalt at de har vært i mannens fotostudio, og flere beskriver ubehageligheter, melder Dagbladet.

Mange av jentene som har meldt seg, er i alderen 15 til 18 år, og politiet frykter at mannen kan ha begått seksuallovbrudd mot flere jenter.

- Vi har fått veldig mange henvendelser fra jenter som har vært hos ham. Vi må nå snakke med alle disse for å avdekke hva de kan ha blitt utsatt for. Foreløpig vet vi ikke hva de forskjellige har opplevd, sier politiadvokat Inger Myklebust Ferstad i Sunnmøre politidistrikt.

Den siktede mannen ble i forrige uke varetektsfengslet i fire uker på grunn av faren for bevisforspillelse.

Forholdene mannen er siktet for, skal ha skjedd mens de unge jentene ble fotografert i mannens fotostudio i Ålesund. Den mest alvorlige anklagen mot hobbyfotografen er at han skal ha utnyttet sin stilling til å begå overgrep mot ei navngitt, mindreårig jente. Etter det Dagbladet erfarer er han også siktet for produksjon av bilder av overgrep mot barn. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere