Gå til sidens hovedinnhold

- Flere innesperret etter at helikopter traff pub i Glasgow

Glasgow (NTB-AFP-Reuters): Flere personer er innesperret i puben som ble truffet av et politihelikopter i den skotske byen Glasgow fredag kveld. Mange skal være skadd, men det er foreløpig uklart om noen mistet livet.

Redningsarbeidet pågikk for fullt natt til lørdag. Brannmannskaper har vært i kontakt med folk som er innesperret i bygningen, som betegnes som «svært utrygg».

- Jeg kan bekrefte at flere er skadd, men det for tidlig å opplyse flere detaljer, sier Rose Fitzgerald fra politiet i byen.

To politifolk og en pilot befant seg i helikopteret som krasjlandet på taket av puben hvor over hundre mennesker hørte på et band som spilte. Flere medier melder at minst tre personer fryktes omkommet.

- Omfanget av denne hendelsen tatt i betraktning må vi forberede oss på muligheten for at det kan være omkomne, skriver førsteminister Alex Salmond i den skotske selvstyreregjeringen på Twitter.

Tidlig lørdag morgen, åtte timer etter ulykken, ønsket politiet fortsatt ikke å si noe om hvorvidt ulykken har krevd liv. Om lag 120 personer skal ha vært inne i puben. (©NTB)

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente