Gå til sidens hovedinnhold

Flere kvinner navngitt i voldtektssak i Elverum

Elverum (NTB): Politiet har fått tips om at flere navngitte kvinner kan ha blitt voldtatt av en 37 år gammel mann fra Elverum. Mannen er fra før siktet for tre voldtekter.

Mannen ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Han er siktet for å ha voldtatt tre kvinner mens de var bevisstløse og ute av stand til å forsvare seg.

Onsdag var politiet i kontakt med vitner og tipsere som navngir flere kvinner som kan ha blitt voldtatt av mannen, melder TV 2.

- Vi har fått opplysninger fra vitner som forteller om navngitte personer som skal ha hatt seksuell omgang med siktede og at det ikke har vært frivillig, sier politiadvokat Henning Klauseie i Hedmark politidistrikt.

Onsdag anket 37-åringen varetektsfengslingen. Han hevder han er uskyldig og at han hadde frivillig sex med to av kvinnene han er siktet for å ha voldtatt. En av dem var hans egen kone, som ble funnet død i leiligheten deres i januar. Mannen erkjenner ikke at han skal ha dopet kvinnene ned med narkotika.

Mannen kom i politiets søkelys i forbindelse med etterforskning av en narkotikasak. Politiet gjorde beslag som man mener er videoopptak av to voldtekter. (©NTB)

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene