RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Folk i kø i terminalbygningen på Trondheim lufthavn Værnes søndag kveld, etter at flyplassen ble stengt på grunn av tåke.
Folk i kø i terminalbygningen på Trondheim lufthavn Værnes søndag kveld, etter at flyplassen ble stengt på grunn av tåke. Foto: Bibiana Dahle Piene (NTB scanpix)

Flere morgenavganger innstilt fra Værnes

Alle avganger fra Værnes fram til klokken 7.50 mandag morgen er innstilt. Det fare for tåke på flyplassen utenfor Trondheim hele formiddagen.

Meteorologisk institutt opplyser rundt klokka 5 at det har klarnet opp rundt flyplassen, men at det er stor fare for at det tetter seg til igjen.

– Situasjonen ved Værnes er veldig kinkig. Framover vil det nok være litt av og på med tåkeforholdene. Det er varslet tåkevær fram til formiddagen, og så ser det ut som den letter ved tidlig ettermiddag, sier vakthavende meteorolog Rafael Escobar Løvdahl til NTB.

Den siste værvarselet som er sendt ut for Værnes, viser at det utover formiddagen er 40 prosent sannsynlighet for kun 200 meters sikt. Det er nødvendig med minst 400 meters sikt for å ta av fra flyplassen.

Inntil videre er alle avganger etter 7.50 satt opp til å gå som normalt, unntatt flyet til Stavanger klokka 8.10, som også er innstilt.

Planlagte avganger og ankomster kan følges fortløpende på Avinors nettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere