*Nettavisen* Nyheter.

Flere nakenbilder på avveie

Foto: Eric Jamison (AP)

Tirsdag avgjøres det om Miss California mister tittelen.

12.05.09 12:20

(SIDE2): I begynnelsen av mai publiserte en amerikansk blogg lettkledte bilder av Miss California, Carrie Prejean (21), som angivelig ble tatt da hun var 17 år gammel.

Det viser seg å ikke være de eneste pikante bildene som finnes av modellen. Ifølge DailyTelegraph er det lagt ut flere lettkledte bilder av missen på nettet. De «nye» toppløsbildene hevdes å ha blitt tatt i fjor da hun var 20 år gammel.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mye omtalt
Prejan har blitt spesielt kjent fordi hun har frontet sin kristne tro og oppdragelse. I tillegg vakte hun oppsikt da hun uttalte at hun er imot ekteskap mellom homoseksuelle.

Nå risikerer hun å miste Miss California-tittelen fordi reglene sier at man skal leve opp til «en etisk og moralsk standard». Deltakerne skal på forhånd opplyse om de har stilt opp på nakenbilder eller lettkledte bilder, da det er grunn nok til diskvalifikasjon.

Det er Donald Trump, som er sjef for missekonkurransen, som i dag skal avgjøre om hun får beholde tittelen eller ikke.

Ifølge DailyNews er det Tami Farrell som eventuelt overtar plassen og tittelen til Prejan om hun diskvalifiseres.

Årets vakreste
Det var Miss North Carolina, Kristen Dalton (22), som ble kåret til Miss USA 2009.

- Det føles helt naturlig. Jeg har jobbet så hardt for dette og det har vært en drøm hele livet, og nå har den endelig gått i oppfyllelse. Men hvem hadde vel trodd at det går an å vinne i en turkis kjole? sa Kristen etter at hun ble kronet.

LES OG SE BILDENE: Hun er USAs vakreste

1866

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.