RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere nettsteder nærmer seg to millioner

Sist oppdatert:
VG og Startsiden er fortsatt suverent størst i nett-Norge, men flere nettsteder nærmer seg to millioner månedlige brukere. I oktober var det iMarkedet og BT som var vekstkometene.

VG forsterker sin rolle som Norges største nettsted og hadde over 2,5 millioner besøkende i oktober. Startsiden har en betryggende andreplass med godt over 2,2 millioner besøkende, og Kvasir innehar tredjeplassen. Gallup viser til at De tre største har hatt denne posisjonen lenge, men både MSN og Dagbladet.no ligger ca. 100.000 besøkende bak Kvasir og jakter på tredjeplassen.

Fortsatt er det kun Startsiden og VG som har mer enn to millioner månedlige brukere, men om utviklingen til de tre neste på listen, Kvasir, MSN og Dagbladet, fortsetter vil også disse tippe to millioner unike månedlige brukere i løpet av får måneder.

De fleste store nettstedene har rekordbesøk i oktober, og det er nå ni nettsteder som har over 1 million besøkende, viser TNS Gallups nettstatistikk, Red Measure. Blant annet er det første gang Gule Sider kan registrere over én million besøkende og øker med syv prosent fra september.

I september var Dagbladet på fjerdeplass, men i oktober har MSN.no gått forbi og har nå 9.000 flere besøkende enn dagbladet.no. Begge nettstedene vokser prosentvis mer enn de tre største.

Størst vekst i oktober har iMarkedet og Bergens Tidende med henholdsvis 20 prosent og 18 prosent. Propaganda (14 prosent) Adresseavisen (13 prosent), MSN.no (10 prosent) og Fredriksstad Blad (10 prosent) er andre med tosifret vekst på nettet i oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere