RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere skadd av lynnedslag på Sørlandet

Flere personer er sendt til Sørlandet sykehus i Kristiansand etter et lynnedslag på Dvergsøya utenfor Kristiansand.
Flere personer er sendt til Sørlandet sykehus i Kristiansand etter et lynnedslag på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Lynet slo ned blant 85 elever på tur.

Lynet på Dvergsøya slo ned blant et følge på 85 elever fra Kristiansand katedralskole Gimle (KKG) som var på tur mandag ettermiddag.

Totalt 13 personer er fraktet til sykehus etter hendelsen. Ingen skal være alvorlig skadd.

Det oppsto ikke brann som følge av lynnedslaget. Åtte personer er fraktet til legevakt for en sjekk, opplyser Hovedredningssentralen til NTB. Ingen av dem er alvorlig skadd.

Agder politidistrikt fikk melding om lynnedslaget klokken 15.45. Politi og andre nødetater, inkludert helsepersonell, er sendt til øya. Også en redningsskøyte er på stedet.

Dvergsøya ligger i Byfjorden utenfor Kristiansand. Det er her kronprinsparet kjøpte hytte i 2009.

Slottets kommunikasjonsjef, Marianne Hagen, sier til Nettavisen at verken kronprinsparet eller noen andre i familien var på Dvergsøya mandag.

Kronprinsparet er på vei til Nordland der de skal besøke begynner et offisielt besøk i Nordland tirsdag, der de blant annet skal besøke Leinesfjord og Værøy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere