RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
IKKE FØRSTE GANG: Tirsdagens væpnede angrep mot Libyas nasjonalforsamling var ikke det første. Dette bildet ble tatt i begynnelsen av mars 2014 da nasjonalforsamlingen i Tripoli ble stormet av væpnede menn.
IKKE FØRSTE GANG: Tirsdagens væpnede angrep mot Libyas nasjonalforsamling var ikke det første. Dette bildet ble tatt i begynnelsen av mars 2014 da nasjonalforsamlingen i Tripoli ble stormet av væpnede menn. Foto: Mahmud Turkia (Afp)

Flere skadd i skyting i Libyas nasjonalforsamling

Sist oppdatert:
Væpnede menn stormet tirsdag Libyas nasjonalforsamling og begynte å skyte. En talsmann sier flere ble skadd.

Tripoli (NTB-Reuters): Representantene i salen avbrøt avstemningen om hvem som skal bli landets neste statsminister da mennene gikk til angrep.

Flere ble skadd i skytingen, opplyser nasjonalforsamlingens talsmann Omar Hmeidan til Reuters. De væpnede mennene har angivelig bånd til en av statsministerkandidatene som ikke fikk flertall.

Vitner forteller at representanter flyktet fra bygningen mens skytingen pågikk. Tilstanden til de skadde er ikke kjent, heller ikke hvor mange som er skutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere