*Nettavisen* Nyheter.

Flere timers mobilproblemer i Oslo

Foto: (Shutterstock/Montasje)

Ny feil førte til at kundene ikke kom gjennom med samtaler.

10.03.09 13:20

Nettavisen har fått en rekke tilbakemeldinger på at Telenor sliter med sitt mobilnett i Oslo sentrum tirsdag. Problemet skal nå være rettet.

Flere timers problemer
- Det har vært noen timer i formiddag med fremkommelighetsproblemer, men ca. klokken ett skal problemet ha vært løst. Det var en fiberoptisk kabel som hadde problemer, og som gjorde at vi ikke fikk full kapasitet i nettet, forteller Telenors informasjossjef Anders Krokan til Nettavisen.

Problemet ser først og fremst ut til å ramme «vanlige» abonnement som har opplevd at det er vanskelig eller umulig å komme gjennom med samtaler. Proffnettet proffnettet har derimot gått klar for problemene i stor grad.

- Nå tror vi at feilen skal være rettet, selv om enkelte fortsatt kan oppleve litt problemer med å komme gjennom, spesielt i 3G-nettet, forteller Krokan.

Mye problemer
Hele 2008 var preget av mange problemer for både Netcom og Telenor, og vi må ikke lenger tilbake enn 17. februar for å finne forrige gang en programvarefeil satt Telenors 3G-nett ut av drift i hovedstaden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag