RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere tusen tok farvel med drept familiefar

Oslo (NTB): Rundt 5.000 personer møtte opp i Jamea Masjid-moskeen i Oslo da det ble lest begravelsesbønn for Mohammed Arshad (52), som ble drept på Manglerud natt til lørdag.

Moskeen til Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat-menigheten var fylt til trengsel da begravelsesseremonien begynte onsdag klokken 12, skriver Dagbladet. Ledelsen ved moskeen anslår at det var rundt 5.000 som ønsket å delta og vise sin respekt for den 52 år gamle familiefaren og restauranteieren.

Arshad ble funnet hardt skadd på gaten like ved boligen sin på Manglerud natt til fredag. Han døde kort tid senere av skadene han var påført.

- Imamen tok til orde for at Arshad er et uskyldig offer for en kriminell handling, at han ikke hadde gjort noe for å fortjene dette, sier Ap-politiker Aslam Ahsan til Dagbladet etter onsdagens seremoni. Ahsan var en mangeårig venn av avdøde.

- Det var veldig, veldig mange som hadde møtt opp. Alle jeg snakket med er opprørt og forstår ikke hvorfor dette skjedde med ham. Jeg går med tårer i øynene i dag. Min oppfatning er at dette også var en samlet protestmarkering fra hele det norskpakistanske miljøet mot uretten som har skjedd. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere