Flerspiller og co-op i nye Call of Duty

Se debuttraileren og de første bildene fra «Call of Duty: Black Ops».

03.05.10 13:14

Fredag 30. april avduket Activision og utviklerstudioet Treyarch det syvende spillet i «Call of Duty»-serien, «Call of Duty: Black Ops».

HTML EMBED

Treyarch er «det andre» selskapet som utvikler «Call of Duty»-spill for Activision, og står bak de siste års «Call of Duty: World at War» og «Call of Duty 3».

I forkant av lanseringen gikk det rykter om at spillet ville bli lagt til vietnamkrigen, men basert på traileren og informasjon om spillet så langt ser det ut til at spillet er lagt til forskjellige konflikter i løpet av den kalde krigen.

Den engelske spillkjeden Game skriver i sin produktomtale av «Call of Duty: Black Ops» at spillet vil ta spillerne med rundt kloden til steder som Cuba, Vietnam og Arktis, skriver Gamespot. Det samsvarer også med tittelen «Black Ops» - skjulte operasjoner som iverksettes der det trengs, av en gruppe elitesoldater.

Activision har annonsert at spillet vil ha en enspillerkampanje og flerspiller samt en samarbeidsmodus. Det er uklart hvorvidt samarbeidsmodusen gjelder for hele historien i «Call of Duty: Black Ops» eller om det blir en egen del av spillet, som i «Modern Warfare 2».

Se debuttraileren til «Call of Duty: Black Ops»:
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

- Vi kan ikke vente på å få slippe spillerne løs på «Call of Duty: Black Ops». Vi har viet hele studioet til dette spillet, med dedikerte grupper som jobber med flerspiller, enspiller og co-op-modusen, sier studiosjef Mark Lamia i Treyarch i en kommentar.

Flere nettsider, blant annet Gamepro.com har forsøkt å tyde hva som vises i debuttraileren til «Call of Duty: Black Ops». Her er hva vi har kommet frem til:

  • Tallsekvensen 2010:03:2 dukker opp flere ganger i traileren.
  • Vi får se en stor mengde Bell-helikoptre og kampsekvenser som kan tyde på vietnamkrigen.
  • Et eksperimentelt stealth-fly og piloten gir flere assosiasjoner til den kalde krigen.
  • Vi får se et kamphelikopter fra pilotens synsvinkel, som kan tyde på at vi får fly helikoptre selv.
  • Vi får flere glimt av soldaten som mest sannsynlig er spillets hovedfigur.

Nedenfor kan du se alle bildene vi har hentet ut fra debuttraileren til «Call of Duty: Black Ops».

(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

3231

«Call of Duty: Black Ops» 9. november 2010. Formatene er ikke annonsert, men regn med at spillet slippes på de fleste tilgjengelige plattformer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.