*Nettavisen* Nyheter.

Flerspiller trailer: «Modern Warfare 2»

Foto: (Infinity Ward)

«Modern Warfare 2» kommer i november. Sjekk hva som venter deg.

06.11.09 08:46

«Modern Warfare 2» er utvilsomt et av de mest etterlengtede spillene, og nå har Infinity Ward sluppet en multiplayer-trailer av spillet.

Fra Russland til Rio
«Modern Warfare 2» følger historien i «Call of Duty 4: Modern Warfare» hvor russiske separatister var en av hovedfiendene. Den nye skurken heter Makarov

Vi har tidligere skrevet om at spillet er lagt til noen år etter historien i «Call of Duty 4: Modern Warfare» og at spillerne blant annet vil bekjempe russiske terrortrusler i snødekte landskap.

Les også:En dyr, heftig drøm

Klikk på bildet for å forstørre.

Ifølge Game Informer vil spillerne i dette oppdraget bli utfordret med lite informasjon og svært dårlige sikt på grunn av en herjende snøstorm. Hovedoppgaven er å sprenge en utpost i luften, men så oppdager du en satelitt og må hente ut informasjon fra denne før ladningene kan plasseres. Den dårlige sikten krever at spillerne må bruke infrarøde briller for å se vaktene. Flukten foregår, som vi har sett litt av allerede, på snøscootere.

Andre oppdrag foregår i den afghanske jungelen og i storbyen Rio de Janeiro. I Rio skal du finne en våpenhandler, men oppdraget går i vasken og forvandles til kamp med militsen i gater fulle av flyktende sivilister.

Les mer:De første detaljene fra «Modern Warfare 2»

Se den nye traileren her:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.