RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flertall for å legalisere marihuana i Washington og Oregon

Et flertall av velgerne i Oregon og Washington har stemt for å legalisere marihuana i forbindelse med nattens mellomvalg.
Et flertall av velgerne i Oregon og Washington har stemt for å legalisere marihuana i forbindelse med nattens mellomvalg. Foto: Gary Cameron (Reuters / NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Et flertall av velgerne i Oregon og Washington har stemt for å legalisere marihuana, mens forslaget ble forkastet i Florida.

Over 60 prosent av velgerne må stemme for legalisering for at det skal bli en realitet, noe de gjorde i både Oregon og i hovedstaden Washington.

I Florida viser prognosene at 57 prosent stemte for legalisering, noe som dermed ikke blir noe av.

Også i Alaska var det folkeavstemning om legalisering av marihuana i forbindelse med tirsdagens mellomvalg, men resultatet fra denne delstaten foreligger ennå ikke.

Delstatene Colorado og Washington har tidligere legalisert det narkotiske stoffet, etter at det ble flertall for dette i folkeavstemninger i 2012.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere