RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flest lunkne til Tandberg-presentasjon

Sist oppdatert:
Flesteparten av analytikere er lunkne til Tandberg-toppene Terje Rogne og Andrew Millers uttalelser på midt-kvartalspresentasjon. Det er likevel enkelte unntak. Her kan du se hva de sier
Carnegies Christer Roth er positivt innstilt til midtkvartals-presentasjonen til Tandberg. Analytikeren er imidlertid blant mindretallet.

Flere analytikere iMarkedet har vært i kontakt med mener Tandberg-ledelsens uttalelser på gårsdagens presentasjon inneholdt lite nytt.

Positivt innstilt

- Det var stort sett som ventet, men med noen nyanseforskjeller, sier Roth til iMarkedet og peker på stabiliseringen av utviklingen i Europa-regionen og den gode utviklingen i det føderale markedet i USA i tredje kvartal.

- Dette peker igjen mot vekst kvartal til kvartal, sier Roth, som mener at presentasjonen var bedre enn han hadde ventet.

Negative

En annen analytiker iMarkedet har vært i kontakt med, men som ønsker å være anonym, sier at presentasjonen trolig ikke vil føre til endringer i estimatene.

Han tror ikke uttalelsene fra finansdirektør Terje Rogne og konsernsjef Andrew Miller vil føre til et ytterligere løft i Tandberg-kursen.

- Det var ikke noe nytt her som vil drive kursen videre, sier han til iMarkedet.

Flere andre analytikere iMarkedet var i kontakt med var også lunkne.

Til Reuters sier Didrik Kjeldal i Fondsfinans: - Det var en non-event, en kjempe-non-event.

Kjeldal beholder sin reduser-anbefaling på aksjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere