RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Følg Fedon-slankerne

Sist oppdatert:
Vi følger noen av medlemmene i Fedonklubben i jakten på en sunnere livsstil.

(SIDE2): I ukene fremover skal vi følge Pia Steidel, Inger Hepburn og Line Hansen. De er begge medlemmer i Fedonklubben.no.

Det er Dr. Fedon Lindbergs kostholdsfilosofi som danner hovedgrunnlaget for Fedonklubben. Sammen med en rekke andre eksperter innenfor trening, motivasjon og kosthold får medlemmene her hjelp til å legge om kostholdet og livsstilen.

Pia Steidel var første kvinne ut i vår artikkelserie. I første artikkel om henne fortalte hun at hun i løpet av to måneder hadde gått ned 10 kilo.

Neste gang hun var på innveiing var ikke vektreduksjonen like stor. Men i tråd med Lindbergs kostholdsfilosofi har hun gått over til mer riktig mat, og begynt å trene tre dager i uken.

Mandag 13. februar møtte du Inger Hepburn på Side2. Akkurat som Pia Steidel vil hun fortelle om sine erfaringer som medlem i Fedonklubben.

Mandag 20. februar kan du lese punktene Inger fulgte for å gå ned i vekt. I grunn for disse ligger Fedon Lindbergs kostholdsfilosofi.

Line Hansen (34) har så smått begynt å følge Fedons prinsipper om et kosthold i balanse. Møt henne her.

Mandag 27. februar kunne du lese om hvordan Line Hansen (34) hadde kuttet sjokoladen i jakten på en sunnere livsstil. Hvordan det har gått siden siste veiing ser du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere