RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Følger Fredriksen til Kypros

Sist oppdatert:
Styret i supplyrederiet Deep Sea Supply har nå tatt den endelige beslutningen.
Supplyrederiet Deep Sea Supply som har skipsreder og kypriot John Fredriksen som hovedaksjonær har i høst vurdert å følge etter sin hovedeier til Kypros. Fredriksen levert som kjent tidligere i år inn sitt norske pass og ble kypriotisk statsborger.

Styret i Deep Sea har nå tatt den endelige beslutningen og flytter rederiet til Middelhavsøya.

Rederiet har derfor i dag sendt inn en søknad til Oslo Børs om å notere det nye holdingselskapet Deep Sea Supply Plc til erstatning for dagens norske ASA.

- For å sikre likt utgangspunkt og muligheten for suksess i et konkurranseutsatt miljø, er det kritisk for DESS-gruppen å drive under gode, stabile og forutsigbare juridiske og regulatoriske forhold, skriver styret i sin begrunnelse for flyttingen til Kypros.

Aksjonærene i dagens ASA vil bli tilbudt aksjer i det nye selskapet på basis av et 1:1 bytteforhold. Det forventes at notering av det nye holdingselskapet blir behandlet av Børsstyret 19. desember.

Det er meglerhusene Pareto Securities og First Securities som er rådgivere i prosessen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere