RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flommen er over

Det har de siste dagene vært Flom på Playray, vi har lett etter den spilleren som har klart å holde hodet kaldt og føttene tørre.

(SIDE2) : Spillturneringer er en av tingene som går igjen på Playray. Hver uke kan man konkurrere med nye og gamle venner i forskjellige casual spill. Og denne uken var det «Flom» som stod på agendaen.

Klikk her for å komme til spillene.

Vi har kåret en vinner, en som virkelig beviste at det å holde hodet kaldt igjennom spillet var noe han mestret. Vi gratulerer Jenskr med seieren. Premien er 30 Playpenger som kan benyttes i figurbutikken.

Casual spill
Begrepet casual spill brukes når man snakker om enkle nettspill som henvender seg til et stort publikum. Felles for spillene er at de har få enkle regler, man lærer seg spillet på minutter. Ingen spesiell erfaring er nødvendig, det er som regel bare piltastene eller musen du bruker for å manøvrere.

Så selv om du ikke tenker på deg selv som en typisk spilltype kan Playray fort bli din favoritt.

Hvorfor spiller man?
Statistikker viser at gjennomsnittsbrukeren av online spill er aktiv hele 10 timer i uken. Skal vi tro undersøkelsene er det fordi man har behov for å lek i en ellers kompleks, utfordrene og krevende hverdag. Spill er det moderne livs underholdning, og det gir glede samtidig som det bringer frem ungdommen i oss.

TV er ikke lenger det naturlige valget når man skal koble av, flere og flere velger online spill, gjerne samtidig som de gjør andre ting. 60 prosent av kvinner over 30 år sier de spiller spill mens de chatter med venner. På den måten fjerner de stress og blir rett og slett bedre rustet til å takle de utfordringer livet serverer.

Unik kombinasjon
Playray kombinerer to populære tjenester, noe som gjør siden unik. I tillegg til spillene finner du en virtuell verden under opprulling, hvor du kan bevege seg fra rom til rom og chatte med andre Playrayere.

Når du registrerer deg på siden flytter det virtuelle deg, i form av en nettfigur, automatisk inn i et eget virtuelt rom. Både figuren og rommet kan du style og innrede etter deg og din smak. I figurbutikken finner du alt fra fotball trøyer til goth klær, og det samme kan vi skryte av i møbelbutikken. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Playray - spenning spill og nye venner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere