RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flomofre tilbringer jul i campingvogn

Sist oppdatert:
To ganger ble huset deres rammet av høstens ekstremvær på Vestlandet. Med to store bygningsovner som fortsatt tørker ut huset, må familien Køhne Hoff tilbringe jul i campingvognen.

Familien på Frekhaug har levd på 30 kvadratmeter siden flommen tok huset deres for andre gang i oktober. Campingvognen i hagen har fungert som hjem for to voksne og tre barn, i påvente av at huset skal tørke etter at det sto under seks centimeter vann. Bygningsovnene har stått på siden oktober, men har ennå ikke fått huset tilstrekkelig tørt. Dermed blir den ingen julefeiring inne i huset i år.

Stuegulvet består av åpen betong og langs veggene er både kledning og isolasjon tatt vekk. Etter uttørkingen, som er den andre på bare få måneder, skal snekkerne spikre tingene på plass igjen. Familien regner med å kunne flytte tilbake til huset i slutten av januar.

- På en måte har dette sveiset oss enda bedre sammen. Barna har vært greie, de forstår jo at det ikke er så mye alternativ, sier Finn Hoff til Bergens Tidende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere