Flopptoppen

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)

Se hvem som topper denne ukens flopptopp.

26.05.06 14:55

3. plass

Vålerengas ledelse - De har brukt tolv millioner kroner på hente tilbake en fotballinvalid. Jeg trodde de hadde lært etter dette med Tore André Flo, Pascal Simpson, men det er muligens Hjelpemiddelsentralen som er hovedsponsor for Vålerenga i kommende sesonger.

2. plass
Henning Berg, trener, Lyn - Han trenger muligens briller. Får et raseriutbrudd i kampen mot Rosenborg, Lyn spilte forøvrig bra i kampen selv om de tapte, i situasjonen der Steffen Iversen får ballen i brystet og låret. Henning Berg tar for seg hele dommerkvartetten, gir intervjuer i øst og vest, så kommer noen og sier til ham: Henning det var ikke hands. Han var ikke i nær handa til Steffen Iversen. Du bomma der Henning!

1. plass
Heinz Müller, keeper, Lillestrøm - Usportslig opptreden når han prøver å psyke ut Veigar Pall Gunnarsson før straffen. Finner så på noe tull, kaster ballen på Inge André Olsen og blir utvist. Det medfører at Lillestrøm mot Sandefjord til helgen må hente tilbake sin gamle keeper som er så vidt under femti år faktisk. Dette liker ikke folk fra Lillestrøm og da kommer han på Flopptoppen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.