RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flopptoppen

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Se hvem som topper denne ukens flopptopp.

3. plass

Vålerengas ledelse - De har brukt tolv millioner kroner på hente tilbake en fotballinvalid. Jeg trodde de hadde lært etter dette med Tore André Flo, Pascal Simpson, men det er muligens Hjelpemiddelsentralen som er hovedsponsor for Vålerenga i kommende sesonger.

2. plass
Henning Berg, trener, Lyn - Han trenger muligens briller. Får et raseriutbrudd i kampen mot Rosenborg, Lyn spilte forøvrig bra i kampen selv om de tapte, i situasjonen der Steffen Iversen får ballen i brystet og låret. Henning Berg tar for seg hele dommerkvartetten, gir intervjuer i øst og vest, så kommer noen og sier til ham: Henning det var ikke hands. Han var ikke i nær handa til Steffen Iversen. Du bomma der Henning!

1. plass
Heinz Müller, keeper, Lillestrøm - Usportslig opptreden når han prøver å psyke ut Veigar Pall Gunnarsson før straffen. Finner så på noe tull, kaster ballen på Inge André Olsen og blir utvist. Det medfører at Lillestrøm mot Sandefjord til helgen må hente tilbake sin gamle keeper som er så vidt under femti år faktisk. Dette liker ikke folk fra Lillestrøm og da kommer han på Flopptoppen!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere