RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flopptoppen

Sist oppdatert:
Kjente navn på Flopptoppen denne uken.

3. plass
Henning Berg, trener, Lyn - Tok over som trener for Lyn i fjor med en fantastisk sesong til bronsemedalje. Det har butta litt imot nå Henning, nå har du møtt hverdagen. Du er dobbelt seriemester i England med Blackburn og Manchester United, du vil IKKE føre Lynlaget ditt til seriemesterskap i år. Du skal jobbe beinhardt for å unngå nedrykk og det tror jeg du klarer, men du har floppa så langt i Lyn.

2. plass
Uwe Rösler, trener, Lillestrøm - LSK taper mot nyopprykkede Sandefjord på Åråsen, det gjør du bare ikke med ditt lag hvis du skal ta gull. I forrige kamp spilte de uavgjort mot Stabæk. Vi har ryke på fem poeng mot de to nyopprykkede lagene det holder bare ikke, derfor sølv på Flopptoppen.

1. plass
Rosenborg - Alle er vel enig i hvem som er på topp. Det er Ole Brum, barnetimeonkelen som trener Rosenborg. Har ikke fått til noe som helst. De har færre poeng etter ti serierunder i år enn de hadde i katastrofesesongen i fjor. Rosenborg henter tilbake såkalte stjerner som har gått ut på dato. HamKam tar for seg Rosenborg på Lerkendal! Hvem skulle trodd det. Det må nok en storrengjøring til i Rosenborg hvis de skal komme tilbake til den tronen de har hatt i 20 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere