*Nettavisen* Nyheter.

Flopptoppen

Kjente navn på Flopptoppen denne uken.

31.05.06 18:28

3. plass
Henning Berg, trener, Lyn - Tok over som trener for Lyn i fjor med en fantastisk sesong til bronsemedalje. Det har butta litt imot nå Henning, nå har du møtt hverdagen. Du er dobbelt seriemester i England med Blackburn og Manchester United, du vil IKKE føre Lynlaget ditt til seriemesterskap i år. Du skal jobbe beinhardt for å unngå nedrykk og det tror jeg du klarer, men du har floppa så langt i Lyn.

2. plass
Uwe Rösler, trener, Lillestrøm - LSK taper mot nyopprykkede Sandefjord på Åråsen, det gjør du bare ikke med ditt lag hvis du skal ta gull. I forrige kamp spilte de uavgjort mot Stabæk. Vi har ryke på fem poeng mot de to nyopprykkede lagene det holder bare ikke, derfor sølv på Flopptoppen.

1. plass
Rosenborg - Alle er vel enig i hvem som er på topp. Det er Ole Brum, barnetimeonkelen som trener Rosenborg. Har ikke fått til noe som helst. De har færre poeng etter ti serierunder i år enn de hadde i katastrofesesongen i fjor. Rosenborg henter tilbake såkalte stjerner som har gått ut på dato. HamKam tar for seg Rosenborg på Lerkendal! Hvem skulle trodd det. Det må nok en storrengjøring til i Rosenborg hvis de skal komme tilbake til den tronen de har hatt i 20 år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag