*Nettavisen* Nyheter.

Flørter han med andre?

Kjendisparet er av og på med sitt kjærlighetsforhold. Foto: (Splash News)

Justin koste seg på byen med mystisk brunette - og avviste Lindsay Lohan.

(SIDE2): Justin Timberlake slo ut sitt krøllede hår på byen i New York nylig, og i kjølvannet av den fuktige kvelden på utestedet Avenue anklages han både for å ha flørtet med en mystisk brunette og for å ha avvist Lindsay Lohans tilnærmelser.

- Drakk tequila hele natta
Popstjernen, som for tiden er «in a relationship» (for å bruke Facebook-sjargong) med Jessica Biel ble observert i full sving på dansegulvet.

- Vanligvis er han rolig av seg, men han var virkelig ivrig denne gangen. Han drakk tequila hele natta og på et tidspunkt breakdancet han også. Han dultet borti folk og sølte ut drinker. Det var hysterisk morsomt, sier en felles festløve ifølge Splash News.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Avviste Lohan
Da nysingle Lindsay Lohan forsøkte å få med Justin på en svingom, var «SexyBack»-stjernen dog en smule kjøligere og avviste henne etter sigende kontant. Men denne gode gjerningen stoppet derimot altså ikke kvinnebedåreren fra å kose litt med en ikke identifisert brunette.

- Det var definitivt ikke Jessica, sier en anonym kilde.

Lohan har på sin side allerede rukket å «sladre» om Justin på Twitter.

«Where's jb cheater», skriver hun i en dårlig skjult referanse til Jessica Biel. I ettertid har hun derimot hevdet at brukerkontoen hennes ble hacket, og at det ikke var Lohan selv som sto bak den kryptiske meldingen.

Klubbeier støtter Justin
Noah Tepperberg, som eier utestedet Avenue, har også blandet seg inn i dramaet, og hevder at han har videobevis på at Justin ikke flørtet med brunetten.

- Jeg var aldri mer enn 15 fot unna ham hele kvelden, og vi vet helt sikkert at han ikke gjorde noe med andre jenter, sier Tepperberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.