Flørter hun med deg?

Dersom du ønsker å avsløre om en jente du møter er interessert i deg gjelder det å legge merke til de små detaljene. Her er tipsene du trenger.

20.08.03 11:42

Flørte kan man gjøre på skolen, jobben, disco, kaféer, restauranter og stort sett alle andre steder der folk møtes. Men noen ganger kan det være vanskelig å få med seg om noen flørter med deg eller om de bare er generelt hyggelige.

Mozon har laget en liste med tips til tegn som kan avsløre om en kvinne flørter eller ikke. De advarer mot at tipsene i enkelte situasjoner kan være misledende. Det kan for eksempel være at hun du ønsker skal prøve å sjekke deg opp bare er ute etter oppmerksomhet. Det du kan likevel plukke opp mange gode tips fra Mozon sin flørteguide.

Husk derfor å skjerpe sansene og legg merke til følgende neste gang du tror eller håper at noen flørter med deg:

Hun kikker på deg

Dersom hun ser på deg hver gang du ser på henne og hun prøver å skjule det når du ser tilbake er det håp. Dersom hun ikke holder øyekontakten er hun kanskje sjenert, prøv å gå bort til henne og si noen velvalgte ord.

Hun smiler
Et ekte smil er et tegn på åpenhet og vennlighet. Dersom noen smiler bare for å være hyggelige er det ofte svært tydelig. Hvis en dame smiler til deg og viser litt av tennene er det et tegn på at hun trives i ditt selskap. Din oppgave er å smile tilbake.

Hun vil bli lagt merke til
Dersom hun går en omvei for å gå forbi deg når hun skal i baren er hun kanskje interessert i deg. Hvis hun i tillegg smiler er mye av jobben gjort.

Hun leker med håret

Håret er en av jentenes kilder til selvtillit og makt. Dersom en jente ser på deg og tvinner håret rund kan det være et tegn på at hun er interessert i deg. Kroppsspråket kan avsløre svært mye når det gjelder flørting. Mer om dette kan du lese ved å følge lenken under.

Kroppen avslører om du flørter

Hun tar initiativet til en samtale
Dersom hun kommer bort til deg og sier at du minner henne om noen, eller begynner å snakke om noe annet er det sikkert tegn på at hun er interessert i deg.

Hun ler av vitsene dine
En stor del av flørtingen består i å reagere på det motparten sier. Dersom hun er engasjert i det du sier er det et godt tegn. Dersom hun er uinteressert er det tilsvarende dårlig.

Hun spør om dine interesser

Dersom hun spør hvilke interesser du har eller hva du gjør på fritiden kan det være at hun ønsker en date. Her gjelder det å fiske litt, kanskje hun ønsker at du skal ta initiativet til en date?

Hun gir deg komplimenter
Jenter er ikke alltid like flinke til å gi komplimenter som gutter. Dersom du får et kan du gi deg selv et klapp på skulderen. Dersom det har noe med fysikken din å gjøre betyr det ofte at hun er tiltrukket av deg.

Hun kommer med seksuelle kommentarer

Det hender at jenter liker å komme i stemning ved då snakke om ting som tenner dem. Styrer hun samtalen mot sexy emner kan veien til en flørt være kort. Prøv å legge deg på samme nivå som henne.

Hun tar på deg
Dersom hun tar på deg er det et veldig sikkert tegn på at hun er interessert. Det kan være at hun tar i armen din eller at hun berører deg med beina under bordet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.