RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flott høstvær i sikte

Lørdag blir det regn i Oslo, men det ser bedre ut fra søndag. Sjekk været her!

SUPERSØK:Været der du er - akkurat nå

NYTTIG:Få været på mobil

I Oslo er det muligheter for en god del regn om morgenen lørdag, men etter hvert blir det lettere og også muligheter for sol. Søndag blir det oppholdsvær hele dagen, og det kan bli en nydelig høstdag.

Opphold i helgen
Det vil nok starte med litt regn først på dagen i Oslo, men fra formiddagen ser det ut til å klarne opp.

- Lørdag kommer det til å regne en god del i morgentimene, men det blir oppholdsvær fra formiddagen av. Men utover dagen er det muligheter for at sola kan titte frem, sier meteorolog Frode Håvik Korneliussen i Storm Weather Center til iOslo.

Oppholdsværet vil vare ut helgen, og søndag ser ut til å bli en ganske fin dag. Det vil være muligheter for lokal morgentåke, men den vil sprekke opp utover dagen.

Vinden vil blåse bris, så det blir rolige vindforhold i Oslo.

Temperaturen vil ligge på rundt 15 grader, men på søndag kan den komme opp i hele 17 grader, noe som ikke er helt normalt for oktober måned.

- Det er ikke uvanlig, men det er høyere temperatur enn normalt, sier meteorologen.

Les også:Ta fram solbrillene

Sol til uken
Mandag ser det ut til at det kan bli litt skyet, men fra tirsdag eller onsdag ser det ut til at det vil komme inn et høytrykk.

- Kan nok bli litt skyet på mandag, og det er muligheter for nedbør utpå dagen, sier meteorolog Håvik Korneliussen.

Tirsdag ser ganske bra ut, og det vil bli oppholdsvær og sol. Siste halvdel av neste uke ser bra ut, og det er muligheter for at høytrykket vil holde seg over Oslo til ut neste uke.

- Spesielt siste halvdel av neste uke ser bra ut. Det tyder på at høytrykket kan bli liggende over Sør-Skandinavia ut neste uke. Oslo ser ut til å få fint vær fra tirsdag eller onsdag og ut neste uke, sier meteorologen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere