RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Flott i blått

Nå skal du velge klær og detaljer i denne lekre knallfargen.

(SIDE2): Både norske og utenlandske kjendiser velger blått for å skille seg ut i mengden.

Se bildekarusell nederst i artikkelen.

Feeling blue
Stjernene velger den knallblå fargen til kjoler, sko, sminke, tilbehør, ja til og med til hårfarge.


La deg inspirere og gå for vakre blåfarger i stoffet. Erstatt den «lille sorte» med en blå kjole, og bruk blått i silke og skinnende metalliske stoffer. Du kan også velge å få fram den knalle blåfargen i detaljene. Jessica Alba valgte for eksempel nylig blå sko til rutete kjole, Lindsay Lohan ønsket ny øyefarge og tok på seg blå linser.

Guttene går også for blått. Johnny Depp gjør antrekket komplett med matchende blå solbriller, og Moods of Norway-designer Simen Staalnacke valgte blå jakke til årets åpningen av Oslo Fashion Week.

Riktig fargekombinasjon
Sølv, gull og sort er lekre fargekombinasjoner som fungerer fint sammen med den sterke blåfargen. Bruk svarte strømpebukser til den blå kjolen og du er sikret et klassisk og flott resultat. Blå paljetter og blå neglelakk er kjempekult på fest. Et annet tips er å få fram blåfargen i smykkene. Blå store ringer eller et kjede med et blått anheng er noen eksempler. Sotede øyne og lepper i rosa, rødt eller korallfarge er kjempefint til denne knallfargen.

Om det er de blå figurene fra filmen «Avatar» som har bidratt til den nye motefargen vites ikke, men det er i hvert fall ingen tvil om at blått er hot!

Les også: Årets vårmote

2907

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere