*Nettavisen* Nyheter.

Fløysvik: - Trond må ha hjernesvinn

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix/Paul Weaver/Nettavisen

Trond Harr fikk en kald skulder fra dommerne i «Skal vi danse».

26.10.08 12:00

(SIDE2): Fredag langet tidligere «Skal vi danse»- dommer Trond Harr (64) ut mot sin eks-kollega Tor Fløysvik (59) i media.

- Jeg og Tor er ikke buddiser, for å si det sånn. Men jeg kan vel si så mye som at vi som kjenner ham vet at han ikke gjør en dritt for norsk dans, sa Harr til Seher.no fredag.

Heller ikke Alexandra Kakurina (25) slapp unna den frittalende danseveteranen.

- Jeg synes hun startet bra, men har tapt seg veldig. Hun er jo Tause-Birgitte! sa Harr videre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Les også sakene:
- Nå blir det storm
- Reddet av homofile

Tidligere i år ble det kjent at Harr ville bli erstattet av nettopp Alexandra, som vant TV 2s populære danseprogram i 2006 sammen med programleder Kristian Ødegaard. Etter at programmet begynte igjen denne høsten har Trond flere ganger sittet i salen for å oppleve dommerne og deltagerne på nært hold.

I fredagens sending hadde Harr en gjesteopptreden som dommer i en dansequiz for deltagerne på bakrommet. Dermed var det duket for et møte i kulissene mellom Harr og dommerne han hadde kritisert.

Svært pinlig øyeblikk
Side2 var tilstede da Trond Harr prøvde å kontakte Tor Fløysvik på en nervøs, men humoristisk og kameratslig måte. Det ble et svært pinlig øyeblikk.

Trond Harr prøvde fortvilet å rydde opp ved blant annet å skylde på at han var blitt grovt feilsitert av Seher.no. Tor Fløysvik var helt rolig mens han på en svært bestemt måte ignorerte Harr. Men til slutt fikk han nok og ba Harr ta dette opp med det aktuelle nettstedet og ikke ham.

- Trond Harr lider av en grusom form for hukommelsestap. Jeg har de siste tyve årene trent utallige norges- og verdensmestere. Hvis han ikke har fått det med seg må han ha hjernesvinn, sa Fløysvik til Side2 umiddelbart etterpå.

- Jeg ønsker Harr velkommen til en grunnleggende time i standarteknikk. Han er en forbundsmann mens jeg jobber som trener, utdypet han.


(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Weaver/Nettavisen

Trond Harr angrer ikke på at han prøvde å rydde opp.

- Jeg måtte jo gjøre det når han sto der. Og jeg er helt ærlig og oppriktig når jeg sier at det ikke var slik ment. Jeg ønsker ikke at det kollegiale vennskapet vårt skal bli ødelagt av dette. Selv om vi har forskjellig syn på mange ting bøyer jeg meg i støvet for jobben Tor gjør som trener, forklarte Harr til Side2.

- Supertrener
- Han er en supertrener mens jeg er en medium god trener, innrømte han.

Danseveteranen innså at unnskyldningen ikke falt i god jord.

- Jeg er lei meg for at det ble slik og ønsket å snakke med Tor under fire øyne. Men måten han reagerte på taler jo for seg selv, konkluderte han.

Og Harr tok åpenbart ikke feil i tolkningen av situasjonen.

- De kompisgreiene hans er bare tull, fnyste Fløysvik.

Alexandra holdt seg unna
Alexandra holdt seg klokelig unna Trond Harr men fortalte Side2 at hun akkurat hadde fått referert hans uttalelser om henne.

- Det betyr overhodet ingenting for meg hva den mannen synes, sa hun og lo.

- Jeg synes bare det er morsomt at han kaller meg «Tause Birgitte». Hvis han ikke klarer å høre hva jeg sier så har han et alvorlig hørselsproblem.

Den profesjonelle russiske danseren mener det er en åpenbar årsak til at Harr kommer med slike uttalelser i media.

- Dette er bare hans stakkarslige måte å vise seg fram på, forklarte hun og ristet oppgitt på hodet.

Trine ville ikke kommentere
Trine Dehli Cleve (47) som nå har dømt trettisju sendinger av «Skal vi danse» ønsket ikke å kommentere den betente situasjonen mellom Trond Harr og to av hennes dommerkolleger.

Men da Side2 snakket med henne for en tid tilbake om Alexandras innsats som dommer ga hun sin kollega de aller beste skussmål. I de første rundene av programmet fikk nemlig Alexandra mye kritikk for å være for streng med tilbakemeldingene og karakterene.

Hun mente selv at årsaken var at hun som tidligere deltager visste nøyaktig hva som burde være lett for kjendisdanserne å få til og hva som var vanskelig. Trine hadde en litt annen innstilling.

- Klart de skal ha noe å strekke seg etter, men karakterene bør stå i forhold til hvor lenge de har trent. Vi kan jo ikke drepe dem med dårlige karakterer i starten heller. Det tar Alexandra seg av, sa Trine og lo.

1086Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Annonsebilag