RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flørt riktig med SMS

Foto: Colourbox
Sist oppdatert:
Vi sender SMS-meldinger som aldri før og mange bruker mobilen som et flørteverktøy. Her er tipsene for å flørte bra.

(Side2) Analysebyrået Gartner spår at vi innen år 2010 vil sende 2300 milliarder SMS-meldinger verden over. Spesielt unge bruker SMS-meldinger aktivt og trenden ser ikke ut til å snu.

Om du bruker mobilen til å flørte får du her tipsene for hva du bør og ikke bør gjøre.

Ingen å flørte med? Finn din match her

Menn og kvinner sender SMS-meldinger på forksjellig måte
Menn signerer ikke automatisk tekstmeldinger med kyss og klem og de besvarer generelt ikke like fort som kvinner. Mens kvinner har en tendens til å tolke hvert ord i en melding gjør ikke menn dette. Menn har i tillegg en tendens til å si hva de mener og mene hva de sier.

Sjekk klokken før du sender en SMS-melding
Selv om du skriver en kjempekoselig melding så er det aldri hyggelig å bli vekket sent på natten. Unngå å skrive meldinger alt for sent.

Send SMS-melding til riktig person
Om du skriver en tekstmelding som inneholder en eller annen form for flørt eller baksnakking bør du dobbeltsjekke at du sender til riktig person. Det kan fort oppstå pinlige situasjoner om du sender feil.

Ikke send melding når du har drukket alkohol
Lag deg en regel som sier at du aldri skal sende sinte, sexy eller emosjonelle tekstmeldinger etter tre drinker. Vent til dagen etter og sjekk om følelsene dine er de samme.

Ikke døm noen på bakgrunn av SMS-meldinger før du kjenner dem
Om du skriver lange tekstmeldinger, men får kun korte svar tilbake trenger ikke dette bety at han eller hun ikke er interessert. Det kan være denne personens måte å melde på og det kan også være at de ikke bruker tekstmeldinger like aktivt som du.

Vit når du skal gå fra en SMS til å ringe
Ikke gjem deg bak tekstmeldingene. Bruk de som et tillegg ikke som et substitutt. Om det har skjedd en misforståelse via SMS ta en telefon istedenfor å bruke 20 meldinger på å oppklare misforståelsen.

Tusener av single er online nå. Finn noen å flørte med.

(Kilde: iVillage.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere