RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: KEVIN LAMARQUE (REUTERS)

Flørter i gult

Michelle Obama forfører i sine stilsikre og glamorøse antrekk.

(SIDE2): Michelle Obama er for tiden i København for å promotere sin hjemby Chicago som vertskapsby for sommer-OL i 2016.

Førstedamen, har sammen med blant andre Oprah Winfrey, oppholdt seg i den danske hovedstaden i flere dager, og hun har deltatt på en rekke offentlige tilstelninger.

Feminin og elegant
Den moteriktige førstefruen er kjent for sin sofistikerte og glamorøse stil, og hun kommer gjentatte ganger høyt opp på best-kledt lister. Også i København imponerer hun med sin stilsikkerhet.

Se bildekarusell nederst i saken!

Detaljer
Vi ser at Michelle velger feminine og elegante antrekk når hun skal tale Chicagos sak. Knelange skjørt og korte jakker er en gjenganger, og det er liten tvil om at førstedamen har sans for detaljer.


En gjenganger blant hennes antrekk er belter i livet, som både forlenger og skaper inntrykk av en smalere midje.

Man kunne også se at Michelle liker trenden med store smykker, og kombinerer disse på en slik måte at de ikke tar for mye av oppmerksomheten. Da hun inntok talerstolen tidligere denne uken bar hun tradisjonelle perler i utradisjonell sammensetning, i samme farge som kjolen.

Strålte i kobber
Kjolene er også i knelengde, og førstefruen nærmeste strålte da hun under kongressens åpningsseremoni bar en kobberfarget kjole.

Håret var enkelt satt opp, mens store smykker skapte blikkfang uten å være for prangende.

Utradisjonell
Et møte med den danske kongefamilien var også på timeplanen, og også her imponerer USAs førstedame.

Michelle hadde valgt et blått antrekk med belte i livet og metalliske sko, men det kun perlene som var tradisjonelt med antrekket.

Flørtet med mannen
I dag ankom også Barack Obama den danske hovedstaden. Michelle tok imot sin ektemann i en elegant kjole i gult. Med en diger sløyfe i livet og en bolero i en litt mørkere gulnyanse er det all grunn til å applaudere førstedamen for sitt vågale valg.

Det så også ut som ektemannen var fornøyd med sin kones valg av antrekk. De to flørtet åpenlyst, mens de ventet på sin tur til å innta talerstolen i et siste forsøk på å overbevise den Internasjonale Olympiske Komite (IOC) om å velge Chicago som vertsby for sommer-OL i 2016.

Les også: - Det var her jeg ble forelsket

2428

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere