Det sier USA-eksperten Hilmar Mjelde etter visepresidentdebatten mellom Kamala Harris og Mike Pence i natt.

Les også: TV-debatt i natt: - Den største fiaskoen i historien

- Fluen stjal showet

En uskyldig flue var nemlig med på å stjele fokus under nattens debatt. SE video øverst i saken der fluen lander på hodet til visepresident Mike Pence.

Fluen satte seg i de grå håret til visepresident Mike Pence og ble sittende der i hele to minutter og tre sekunder, ifølge en lokal TV-reporter som New York Times har vært i kontakt med.

- Fluen stjal showet, skriver avisen.

USA-eksperten Hilmar Mjelde bet seg også merke i den lille skapningen.

- Det mest minneverdige var fluen på Pences hode. Trump henger seg opp i banale ting som barten til folk, høyden deres osv. Han vil irritere seg over det, sier Mjelde til Nettavisen.

Også Joe Biden gjorde et poeng ut av fluen i en Twitter-melding:

Seier til Kamala Harris

Hilmar Mjelde sier til Nettavisen at han mener Kamala Harris kom seg best ut av debatten.

- Jeg gir en knapp seier til Kamala Harris. Hun skulle gå etter Trump uten å være for aggressiv. Slik skulle hun fremstå president-aktig, og hun traff den balansen godt. Hun passerte «president-testen», sier USA-eksperten Hilmar Mjelde i en kommentar til Nettavisen.

Les: Trump i fyr og flamme i ny video i natt: - Alle skal få det. Gratis!

- Jeg tror hun kunne vært mye mer aggressiv - hele aktor-greia. Men hun holdt igjen og viste seg slik å være en lojal soldat for Biden, for oppgaven hennes var å sitte rolig i båten, sier Mjelde.

- Samtidig kunne hun besvart Pences angrep mer offensivt. Pence vippet henne av pinnen med et par veldig forutsigbare angrep.

- Men Pence var også stødig, om enn villedende. Han var aldri på defensiven. Han ga bedre, men freidige onelinere. Så dette var slik den beste kvelden for Trump-administrasjonen de siste ukene, sier Mjelde.

- Pence skulle berolige republikanere som er tvil om Trump. Det klarte han også - han ga gode om enn villedende one-linere. På substans forsvarer han Trump-administrasjonen langt bedre enn Trump klarer selv.

- Men Pences stadige avbrytelser og unnvikende svar vil bry mange kvinnelige velgere, sier Mjelde etter debatten.

Les om hele debatten her: TV-debatt i natt: - Den største fiaskoen i historien

Fluen på hodet til Pence går nå viralt på Twitter - se flere meldinger her: