RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fly forbanna på TV-stjerner

Sist oppdatert:
Christer Falck er fortørnet over at deltakerne i Robinson VIP skal ha jukset og avtalt å dele pengepremien. - Er de norske involvert i dette er det flaut å være nordmann, raser programlederen. I kveld gikk finalen på TV.

(SIDE2): - Jeg har hørt at det har vært juksing, men vet ikke om ryktene er sanne. Men om det har vært fiksing så er det lusent. Lavere kommer man ikke, sier Falck til side2.no.

Programlederen legger til at han mener at rykter ikke oppstår ut av ingenting.

- Stusselig og stygt
Søndag kveld gikk finalen i Robinson VIP. Kjendisdeltakere fra Norge, Sverige og Danmark har konkurrert om en pengepremie på en halv million kroner på på øya Besar i Malaysia.

Den norske stortingspolitikeren Jan Simonsen kom på andreplass i konkurransen.

Ryktene sier at flere av deltakerne allerede tidlig i programmet skal ha avtalt å dele premien.

- Nå vet jeg ikke hva slags beløp det er snakk om, men om kjendiser har behov for å jukse for 30 000 kroner så er det stusselig, sier Falck som tidligere har vært deltaker i realityprogrammet.

Flaut
Falck synes det er flaut å være nordmann om dette er sant, men legger til at han tror det i hovedsak er snakk om juks fra svenskene.

Programlederen, som selv er et konkurransemenneske, presiserer at i et program der man strider om penger, så blir det feil om det er avtalt spill.

- Den beste vinner ikke når man får penger uansett, sier Christer Falck til side2.no.

De norske deltagerene som har deltatt i Robinson VIP er komiker Janne Rønningen, tidligere proffbokser Ole Klemetsen, politiker Jan Simonsen, rocker Gry Jannicke Jarlum og skuespiller Lene Elise Bergum.

Hva syns du om at noen av deltakerne skal ha jukset? Diskuter her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere