RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fly høyt i neste «GTA»

(Rockstar)
Sist oppdatert:
Rockstar har publisert en rekke nye bilder fra «GTA IV: The Ballad of Gay Tony». Se alle sammen her.

(Spillmagasinet): Fallskjermen er tilbake i «Grand Theft Auto» og Rockstar viser den frem fra de fleste tenkelige vinkler i en serie nye bilder fra «GTA IV: The Ballad of Gay Tony».

Spillet er den andre utvidelsen av «GTA IV» og slippes eksklusivt til Xbox 360 29. oktober. I «Gay Tony» tar du over rollen som småkjeltringen Luis Lopez, nattklubbeieren Anthony «Gay Tony» Prince sin personlige assistent. Rockstar har uttalt at spilleren må lære seg å skille venn fra fiende og det falske fra det ekte, og lover en overdose gørr, glitter og gønnere.

Se alle bildene fra «The Ballad of Gay Tony» her:
(Artikkelen fortsetter under karusellen)

2316

Rockstar har til nå publisert to trailere til spillet. I videoen nedenfor blir vi nærmere kjent med «Gay Tony» selv.

I den første traileren fra «Gay Tony» pumper Rockstar på med mye action, helikopter- og fallskjermflyging, og det ser ikke ut til at utviklerne har mistet sin humoristiske sans. Snarere tvert om.

I likhet med «The Lost and Damned» slippes utvidelsen kun til Xbox 360 via Xbox Live og vil koste rundt 130 kroner (1600 microsoftpoeng). Samtidig blir det blir mulig å kjøpe begge utvidelsene i butikk. Spillet heter da «Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City» og krever ikke at du eier «GTA IV» fra før.

Les flere saker om spill på forsiden av Spillmagasinet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere