LOS ANGELES (Nettavisen): Det var omtrent en time etter avgang at dramaet utspilte seg om bord flyet Delta 1425.

Flyet av typen MD-88 var på vei fra Atlanta i Georgia til Baltimore i Maryland mandag da det oppstod trøbbel med den ene motoren, og man kunne høre et smell i kabinen.

- Vi erklærer en nødsituasjon. Vi kommer til å trenge mannskap der ute på rullebanen, sa piloten til en flygeleder, ifølge ABC News.

Piloten henvendte seg også til de 150 vettskremte passasjerene om bord på flyet, og fortalte at de planla en nødlanding.

Med et pluss abonnement kan du også lese denne saken: Dette er de sikreste setene i et fly

En video fra flyet viser en stor metallgjenstand som spretter rundt inne i den ene motoren mens flyet er i luften

Se videoen øverst i artikkelen.

En av passasjerene sier til CNN at hun hadde sovnet like etter avgang, men våknet av et høyt smell. Hun forteller at røyk kom inn i kabinen og at fest setebelte-skiltet gikk av og på.

- Man kunne lukte at noe brant. Alle virket forvirret, og ingen visste hva som foregikk, sier hun.

En annen passasjer, Avery Porch, forteller om en skremmende situasjon til lokalkanalen WMAR-TV.

- Etter vi hørte smellet, så vi all denne røyken komme inn i kabinen, og det var da vi virkelig begynte å bli redde, sier Porch, som legger til at flyet begynte å bevege seg saktere og at det ble veldig varmt i kabinen.

Flere av passasjerene begynte å be og mange prøvde å sende melding til familiemedlemmer.

- Jeg bare dro fram telefonen. Jeg visste jeg ikke hadde dekning, men jeg skrev en melding til moren min om at jeg var glad i henne, sier Tyler Krueger til WMAR-TV.

Imens gjorde flypersonellet sitt beste for å roe ned passasjerene og forberede dem på nødlandingen.

Med et pluss abonnement kan du også lese denne saken: Sønnen ble nektet å sjekke inn på flyplassen – måtte kjøpe nye flybilletter til 36.000 kroner

Klokken 14:20 mandag landet Delta-flyet sikkert på Raleigh-Durham flyplass i North Carolina.

- Jeg er så takknemlig til personalet og pilotene som fikk oss til å lande trygt, sier den kvinnelige passasjeren til CNN.

Etter landing ble passasjerene booket inn på andre fly til Baltimore. Flyselskapet Delta uttaler at motoren har blitt byttet ut, og det er ventet at flyet igjen blir tatt i bruk onsdag. Delta kommer til å undersøke den skadde delen, og har gitt en beklagelse til passasjerene.