RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fly Me flyr deg igjen

Sist oppdatert:
Nye eiere står klare til å ta over det konkursrammede flyselskapet til finansakrobaten Christen Ager-Hanssen.
Det er kun flygodkjenningen som mangler for at Fly Me kan starte opp igjen. Et nytt selskap med eiere står klare til å stille med minst 300 millioner kroner, melder den svenske avisen Göteborgs-Posten.

Det svenske selskapet har vært konstant i fokus etter at den kjente finansakrrobaten Christen Ager-Hanssen kom inn i selskapet.

Vil fortsette

Ifølge Fly Mes flysjef Bosse Andreasson vil selskapet fortsette sin flyvirksomhet.

- Det er bare flygodkjenningen fra Luftfartsstyrelsen som gjenstår. Det kan ta ett par dager. Men de nye eierne har kapital som overgår Luftfarsstyrelsens krav på minst 300 millioner kroner, sier han til Göteborgs-Posten.

Han sier han føler seg veldig komfortabel med de nye eierne og sier at dette er den beste løsningen. Andreasson sier at selskapet er etablert i Vest-Sverige, de er velfinansiert og at de forsterker selskapet med sin bransjekompetanse.

Norges rikeste

Ager-Hanssen ble i sin tid utropt av Norges rikeste mann av Dagens Næringsliv og Finansavisen.

På toppen skal han angivelig ha sittet på verdier i programvareselskapet Netsys på 15 milliarder kroner. Etter at internettboblen sprakk var det ikke mye igjen av pengene. De siste årene har Ager-Hanssen slitt med å få fart på investeringene sine igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere