RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flykropp til salgs

Sist oppdatert:
Widerøe skal selge reklameplass på flykropper og spyposer. Dermed skal millionene fly inn.

– Vi har et mål om å selge reklame for mellom tre og fem millioner kroner per år, og har inngått samarbeid med et eksternt byrå for å finne interesserte annonsører, sier informasjonssjef Siw Sandvik i Widerøe til Avisa Nordland.

Det er i forbindelse med lanseringen av "Nye Widerøe" med mer moderne utseende på flyene at selskapet har bestemt seg for å åpne for reklame.

– For inneværende år er salgsmålet en million. Det er på plass. Beløpet er relativt beskjedent i starten. Men målet er å bruke deler av vår flyflåte som reklameplass. Da tenker vi bredt, både på reklame på flykroppene, inne i kabinen, som innstikk i lommene og også på posene til bruk ved flysyke, sier hun.

Foreløpig er det ikke solgt reklame på flykroppene, og umulig å si når det første rekalmeflyet beveger seg i luften. SAS Gruppen er under omstrukturering. De fem selskapene i familien skal splittes opp i 11 for å rendyrke forretningsområder og klargjøre ansvar. Widerøe skal kutte kostnader for 200 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere