*Nettavisen* Nyheter.

Flysex uten å ta av

Her er løsningen for deg som drømmer om flysex, men har mareritt om å fly.

28.07.09 08:41

(LXUS.no) Har du alltid drømt romantiske krumspring i luften, men lider av flyskrekk? Eller synes du simpelthen ikke at flytoaletter er sexy nok for soveromsaktiviteter? Da er Honecker Hotel noe for deg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Koen Suyk

Hollands nyeste hotell er nemlig et gammelt, ombygget Ilyushin 18-fly fra 1960-tallet som står trygt plantet på bakken, hvor det har fått nytt liv som et luksuriøst femstjerners hotell.

LES OGSÅ:
De hemmelige hotellperlene
Verdens dyreste hoteller
Overnatting for heisaturer

Hotellet kan lokke med boblebad, badstue, bar, kjøkken, flatskjerm-TV og trådløst internett i enden av rullebanen på Teuge flyplass øst for Amsterdam. Så mens du nyter luksuslivet på bakken, kan du observere andre fly i luften.

- Jeg kjøpte det umiddelbart for vrakprisen på 25.000 euro, for jeg har ventet på en slik mulighet i lang tid, forteller den hollandske entreprenøren Ben Thijssen ifølge Luxuo.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Vincent Jannink

Han kom over det gamle sovjetiske flyet i den tyske landsbyen Harbke, hvor flyet hadde blitt brukt som restaurant. Restaurant-eieren var klar for pensjonisttilværelsen og svært lysten på å selge flyet, og Thijssen så sitt snitt til å leve ut en syv år gammel drøm.

- Det tok meg mange år å finne et passende fly, forteller han.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Vincent Jannink

Nytt liv på bakken

Den 40 meter lange suiten koster 3115 kroner natten for to personer, og rommet kan også gjøres om til et konferanserom for 15 personer.

Etterspørselen skal det ikke være noe å si på.

- Nederlendere elsker vanvittige overnattingssteder, forteller Thijssen, som nå gjør det stort som flyhotellsjef i landet som blant annet også tilbyr overnatting i heisekran, fyrtårn og livbåt.

Men uansett hva du bedriver i Honecker Hotel – medlem av tusenmetersklubben blir du ikke i et fly som står på bakken...

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.