*Nettavisen* Nyheter.

Flytoget vurderer Kitchen

Kitchen er blant byråene Flytoget vurderer når de nå jakter etter en nytt reklamebyrå, etter at Leo Burnett Reklamebyrå forsvant tidligere i år.

20.06.08 11:01

Da Leo Burnett bestemte seg for å legge ned driften av reklamebyrået i Norge tok ikke Flytoget umiddelbart stilling til om de skulle bli med over til Kitchen. Nå har de havnet der inntil videre.

- Det falt seg sånn at vi ble med over til Kitchen da Leo Burnett ble lagt ned, sier markedssjef Kelly Källstrøm til Propaganda.

Men det er ikke sikkert at Flytoget fortsetter hos Kitchen over nyttår. Nå er de i gang med en helhetsvurdering av sitt byråsamarbeid.

- Vi vurderer flere byråer, men vi har ikke invitert til en åpen byråkonkurranse, sier Kelly Källstrøm, som ikke ønsker å kommentere hvor mange byråer som er inne til vurdering, eller hva de ser etter hos et nytt reklamebyrå.

- Når tar dere beslutningen?

- Det gjør vi i løpet av den første eller andre uken over nyttår, avslutter en ordknapp Källstrøm.

Flytoget var kunde hos Leo Burnett i to og et halvt år, et samarbeid som blant annet ga internasjonal heder og oppmerskomhet med reklamefilmen "Mon Amour" regissert av Harald Zwart.

Den ble blant annet kåret til en av 2002s beste reklamefilmer av tidsskriftet Screen i kategorien Travel and Leisure og vant gull i filmkategorien i reklamekonkurransen Cresta.

Leo Burnett fikk Flytoget-kontrakten i februar 2001, etter å ha samarbeidet med Virtual Garden i fire år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.