RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flytter fra Drammen til Drammensveien

Sist oppdatert:
Media Plus AS, med Reidar Larsen (bildet) i spissen, flytter fra Drammen til Oslo for å spare penger og komme nærmere kundene. Samtidig kutter de fire av de 15 stillingene i byrået.

Mediebyrået Media Plus AS, som eies av Grey Global Group, flytter fra sine lokaler i Dramen og inn til eieren i Drammensveien.

- Vi gjør dette for å komme nærmere kundene. I tillegg oppnår vi besparelser ved å sitte i samme hus og oppnår synergieffekter ved å sitte sammen med Mediacom, sier daglig leder i Mediaplus, Reidar Larsen, til Propaganda.

Media Plus har spesialisert seg på stillings- og kunngjøringsannonsering, og hovedvekten av kundene er statlige og offentlige annonsører som skal ha ut annonser i store volumer rundt om i mediene. I tillegg har byrået en del forhandlerannonsering for kunder fra det private annonsemarkedet. Larsen tror det vil være nyttig å store kundene og mediene.

Men ikke alle de ansatte blir med på flyttingen fra Drammen til Drammensveien. Kun elleve, av de opprinnelige femten medarbeiderne vil være med på flyttingen til Oslo, på grunn av omorganisering av driften.

Fjoråret ga da også en kraftig reduksjon i omsetningen til mediebyrået. Mens perioden 1. oktober 2000 til 30. september 2001 (selskapet har avvikende regnskapsår) ga en omsetning på 213,7 millioner kroner og et resultat før skatt på drøye to millioner kroner, endte de etter siste regnskapsår med en omsetning på 171,2 millioner kroner og et resultat før skatt på minus 185.000 kroner.

- Vi har nedbemannet noe for å kutte i kostnadene, i tillegg til at noen går frivillig, sier Larsen til Propaganda.

Samtidig som Media Plus flytter til Oslo, vil byrået også endre sin grafiske profil. Den nye profilen er enkel, men med et moderne uttrykk.

Media Plus ble etablert som et selvstendig mediebyrå i 1990. Siden 1999 har fimraet vært et datterselskap av MediaCom Norge. Media Plus og MediaCom eies i dag av Grey Global Group (GGG), som er et av verdens 10 største selskaper innen kommunikasjon og marketing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere