RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flytter til Spania

Sist oppdatert:
Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha har tatt med seg radioutstyr og flyttet til Spania.

(SIDE2): - Jeg har leid en leilighet på en liten spansk øy, fullstendig uoppdaget av turister som heter La Palma. Med med i kofferten har jeg et helt gedigent hjemmestudio og masse radio- og lydutstyr, sier Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha til VG.

Slutter
Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha er en av flere som har takket for seg i Kanal 24 etter SBS Radio Norge-overtakelsen, og nå skal han bruke tiden i Spania på å skrive og lage radiodokumentar. Atle Antonsen, Johan Golden, Svein Tore Bergestuen og Tone Lise Skagefoss er blant andre kjendiser som også har sluttet.

Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha påpeker til avisen at det som gikk galt med Kanal 24 var at ledelsen var for konservative og turte ikke å gå nye veier.

- Hele tiden måtte vi fortsette å sende trafikknyheter og fotballprogrammer, mens P4 har et eget helikopter som følger trafikken, og sitter på rettighetene til den beste fotballen i Premier League. I stedet for å tenke motsatt av de andre kanalene og lage et alternativ til alle de andre radiolytterne, måtte vi på død og liv lage akkurat det samme som de andre, bare dårligere, sier han.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere