RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flyulykken: Dårlig vær hindrer Havarikommisjonen

Redningsmannskap kom etterhvert fram til området hvor et småfly havarerte fredag ettermiddag. Det var dårlig vær med lavt skydekke da et tyskregistrert flyet med 3 personer ombord traff en en fjellside på østsiden av Sørvatnet i Bjugn kommune.
Redningsmannskap kom etterhvert fram til området hvor et småfly havarerte fredag ettermiddag. Det var dårlig vær med lavt skydekke da et tyskregistrert flyet med 3 personer ombord traff en en fjellside på østsiden av Sørvatnet i Bjugn kommune. Foto: Lornts Eirik Gifstad
Sist oppdatert:
Bjugn/Oslo (NTB-Alexander Vestrum/Margrethe Håland Solheim): Alle de tre som omkom da et småfly styrtet i Bjugn i Sør-Trøndelag fredag, var fra delstaten Bayern i Tyskland. Dårlig vær hindret Havarikommisjonen i å nå fram til ulykkesstedet lørdag.

Sør-Trøndelag politidistrikt offentliggjorde lørdag navnene på de tre som var om bord i flyet da det styrtet i en fjellside på østsiden av Sørvatnet fredag ettermiddag. Det var Heiko Schmitt (49), Hermann Jacobs (56) og Jürgen Gast (58).

De pårørende er varslet i samarbeid med tyske myndigheter, opplyser politioverbetjent Lars Melvold.

- Dessverre er været så dårlig at vi ikke har mulighet til å komme oss inn til vraket med helikoptertransport, sier havariinspektør Edith Irgens til NRK.

Flyet ligger i bratt terreng. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere