Gå til sidens hovedinnhold

Foajéhygge på lille nyttårsaften

Mer enn 70 mennesker samlet seg i foajeen på Symra da Lambertseter frivillighetssentral arrangerte hyggetreff.

Lambertseter: Foajeen på Symra var fullsatt lille nyttårsaften. Folkene fra frivillighetssentralen på Lambertseter måtte til og med sette ut flere bord og dekke på til noen ekstra fordi det kom så mange.

Gode hjelpere

Lambertseter frivillighetssentral har arrangert hyggetreff på nyttårsaften i seks år . I fjor (2006) var først gang arrangementet ble lagt til "lille nyttårsaften".

Folk har lyst til å komme seg ut en tur i romjulen. Mange blir sittende hjemme alene, men her kan de få seg en dose sosialt samvær. Arrangementet har virkelig slått bra til i år, sier Kai Adelsøn som er daglig leder for gjengen på frivillighetssentralen på Lambertseter.

Det ble servert lapskaus og etterpå var det selvfølgelig kaffe og kaker.

Kai Adelsøn holdt en tale for de frammøtte hvor han blant annet fortalte om de uunnværlige hjelperne som er tilknyttet frivillighetssentralen.

Jeg kan ta mye initiativ, men klarer ikke å få til noe uten mine gode medhjelpere, sa han.

Godgutt

På et av bordene i hjørnet sitter Eva Andresen, Asbjørg og Arne Aasberg, Ruth Danielsen og Solveig Haave. De er strålende fornøyde med arrangementet og er over seg av begeistring for Svein Magne Hagen Jevne som har ansvaret for kafeen Lamberthjørnet og er høyt og lavt med servering av kaffe og kaker på hyggetreffet.

Dette arrangementet er kjempebra. Svein Magne står på hver dag hele året og er godgutten vår, sier de.

Svein Magne ble også hyllet med sang og gaver.

Det er så flott at det kom så mange her i dag. Jeg gjør ikke noen større innsats enn andre. Nå håper jeg bare på et fredelig nytt år, sier Svein Magne Hagen Jevne

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?