*Nettavisen* Nyheter.

Følg Brann i UEFA-cupen

Det er ikke akkurat noen heksegryte Brann kommer til i kveld. Når de møter finske Allianssi i returkampen i UEFA-cupen utenfor Helsinki, er det ventet 2000 tilskuere..

25.08.05 20:13

Brann gjennomførte i kveld lett trening for å teste ut kamparenaen.

Det blir ingen heksegryte som møter laget i morgen kveld. 2000 mennesker håper hjemmelaget skal benke seg på tretribunene langs begge sidelinjene.

Blir det like begredelig som det bvar i den første kampen på Stadion kan det være like greitt. Brann sløste bort 14 kvalifiserte målsjanser deriblant to straffer!! Og kampen endte 0-0.

Brann bør med letthet slå dette møkkalaget 5-0, selv borte, men som vi alle vet; "det finnes ikke lette kamper i Europa-cupen"

Vrøvl og tøv, dette bør være en lett kamp.

Brann spillerne som er med til Helsinki er alle klare for kamp unntatt Trond Fredrik Ludvigsen som starter på benken som han gjorde det i kvartfinalen. Martin Andresen er klar og Paul Scharner skal endelig få vist seg fram i Europa som midtstopper. PÅ venstresiden tar Martin Knudsen backplassen, mens Erlend Hanstveit tar kanten. Helge Haugen og Martin Andresen midt på banen, mens det blir dobbel scotch på toppen, forhåpentligvis uten is. Charlie Miller og Robbie Winters.

Tar vi med at Kristjan Sigurdsson og Ragnvald Soma er på sine vante plasser og Tom Sanne holder høyresiden er det laget

For dem som mangler Bengt Sæternes så er han hjemme i Bergen og får behandling for sin dårlige rygg. Han er også uaktuell mot Fredrikstad på mandag grunnet gule kort.

Eirik Huseklepp er heller ikke med til Finland. Han er ikke Europa-klar.

ibergen.no vil utover ettermiddagen og kvelden følge Brann i Finland. Under hele kampen vil vi oppdatere deg med mer enn bare minutt for minutt dekningen.

Alle intervjuene vil du få umiddelbart etter kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.