Følg Fedon-slankerne

Vi følger noen av medlemmene i Fedonklubben i jakten på en sunnere livsstil.

10.03.06 10:29

(SIDE2): I ukene fremover skal vi følge Pia Steidel, Inger Hepburn og Line Hansen. De er begge medlemmer i Fedonklubben.no.

Det er Dr. Fedon Lindbergs kostholdsfilosofi som danner hovedgrunnlaget for Fedonklubben. Sammen med en rekke andre eksperter innenfor trening, motivasjon og kosthold får medlemmene her hjelp til å legge om kostholdet og livsstilen.

Pia Steidel var første kvinne ut i vår artikkelserie. I første artikkel om henne fortalte hun at hun i løpet av to måneder hadde gått ned 10 kilo.

Neste gang hun var på innveiing var ikke vektreduksjonen like stor. Men i tråd med Lindbergs kostholdsfilosofi har hun gått over til mer riktig mat, og begynt å trene tre dager i uken.

Mandag 13. februar møtte du Inger Hepburn på Side2. Akkurat som Pia Steidel vil hun fortelle om sine erfaringer som medlem i Fedonklubben.

Mandag 20. februar kan du lese punktene Inger fulgte for å gå ned i vekt. I grunn for disse ligger Fedon Lindbergs kostholdsfilosofi.

Line Hansen (34) har så smått begynt å følge Fedons prinsipper om et kosthold i balanse. Møt henne her.

Mandag 27. februar kunne du lese om hvordan Line Hansen (34) hadde kuttet sjokoladen i jakten på en sunnere livsstil. Hvordan det har gått siden siste veiing ser du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.