RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foliebakt indrefilet

Sjekk hvordan du enkelt lager god indrefilet på grillen - med spennende tilbehør.

(SIDE2): Svinefilet, grønnsaker, frukt, hvitvin med mer pakkes inn i aluminiumsfolie. Stekes på grillen eller i stekeovn. Lettlaget og godt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fremgangsmåte:
1. Bruk tykk aluminiumsfolie. Riv aluminiumsfolien i fire ruter à 60 x 30 cm og brett den dobbelt 30 x 30 cm.
2. Brun kjøttet raskt i en stekepanne med litt olje. (Ikke gjennomstekt)
3. Lag lange flak av gulrøttene med en ostehøvel. Del grønnsakene i passe store biter (druene hele) og fordel alt likt på foliebitene.
4. Ha kjøttet over grønnsakene og urtene. Krydre med nykvernet pepper og Maldon-salt. Brett opp kanten på folien og hell 1/2 dl hvitvin over hver. Lag knytte av foliebitene. Lukk godt på toppen.
5. Stekes i ovn eller over grill i 15 minutter på 250 grader.

Ingredienser
450 gindrefilet av svin
1 stkbrokkoli
3 btvårløk
3 stkgulrot
2 fdhvitløk
1 stkrød paprika
2 dlhvitvin
30 stkstenfrie grønne druer
1 ssfrinhakket frisk oregano\
1 ssfinhakket frisk basilikum
3 ssolivenolje
2 tssalt

Server med godt, ferskt brød, olivenolje og Maldon-salt.

Les mer her.(Ekstern link)

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere