RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Flere har tirsdag ringt Agder politidistrikt og klaget over all snøen. På bildet ser vi snøen som falt i fjor – i Oslo.
Flere har tirsdag ringt Agder politidistrikt og klaget over all snøen. På bildet ser vi snøen som falt i fjor – i Oslo. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Folk ringer politiet og klager på at det snør

Sist oppdatert:
Flere har tirsdag henvendt seg til Agder politidistrikt og klaget på at det snør. – Meldingene blir ikke prioritert, opplyser politiet.

Mellom fem og ti personer har ringt og klaget.

– Det er bare å finne seg i at man bor i Norge, og at det kommer snø, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Få de siste trafikkoppdateringene her!

«Folk ringer og klager på at det snør, de kommer for sent på jobben, de får ikke avisen osv. osv. De meldingene blir ikke prioritert», skrev Agder politidistrikt på Twitter tirsdag formiddag.

LES OGSÅ:Varsler en halvmeter snø

– Østafjells vil det snø i hele dag. Aller mest i Aust-Agder. Det er lokalt vanskelige kjøreforhold i forbindelse med sludd og snø, sier vakthavende meteorolog Ingrid Bentsen ved Meteorologisk institutt til avisen.

Ifølge Fædrelandsvennen kan det i løpet av dagen komme opp mot 40 centimeter tung, våt snø fra kysten og nordøstover i Agder-fylkene.

Avisen skriver at det så langt ikke er meldt om alvorlige ulykker på veiene, men noen har vært uheldige på glatta. (©NTB)


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!


Nettavisen holder deg oppdatert på værfronten:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere