*Nettavisen* Nyheter.

Folk ute kastet stoler i veggene for å vekke beboerne da de oppdaget brannen

BRANT: Det brøt ut brann i en leilighet i en leilighet på Notodden natt til lørdag. Ingen personer skal ha blitt skadd. Foto: Beate Evensen (Telen)

Ingen personer ble skadet i brannen.

14.06.15 09:44

(Telen): En leilighet i 2. etasje i Harald Bjerkes gate sto i full fyr natt til lørdag. Bygget har totalt åtte leiligheter, og det var lenge usikkert om det befant seg beboere i det brennende bygget.

Klikk på bildet for å forstørre.

INGEN SKADD: Det var lenge usikkert om det befant seg beboere i leiligheten som tok fyr natt til lørdag. Foto: Beate Evensen (Telen)

Det var litt etter klokken 23.30 lørdag kveld at politietmeldte at de ikke visste om det befant seg folk i bygget. Vitner Telen har snakket med på stedet forteller at folk som oppdaget brannen kastet stoler og gjenstander på veggene for å vekke og varsle de øvrige beboerne i bygningen i påvente av at brannvesenet skulle komme fram.

- Brannvesenet søker fortsatt gjennom huset, men vi har så langt ingen indikasjoner på at det skal befinne seg folk igjen inne i bygningen, sa innsatsleder i politiet Åsmund Sanda til Telen klokken 00:20.

Klikk på bildet for å forstørre.

FULL FYR: Det skal ha blitt kastet stoler og andre gjenstander mot det brennende huset for å vekke eventuelle sovende beboere. Foto: Beate Evensen (Telen)


Litt før klokken 00.30 kunne brannvesenet melde at de hadde kontroll over brannen. Klokken 0.45 bekreftet politiet at det ikke var personer i den brennende bygningen.

- Alle beboere evakuert, og har fått overnattingssted. Årsaken til brannen er fortsatt ukjent og politiet vil etterforske.

Klikk på bildet for å forstørre.

SLUKKINGSARBEID: Brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen i leiligheten i 2. etasje. Foto: Beate Evensen (Telen)


Les flere saker fra Telen her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag