Gå til sidens hovedinnhold

Folkefest i Bogstadveien

Lørdag er det igjen duket for yrende folkeliv i vestkantens paradegater, Bogtstadveien og Hegdehaugsveien, og området rundt.

MAJORSTUEN: Årets store markedsdag i Bogstadveien blir som vanlig en bilfri folkefest. I år er markedsdagen 5. mai, og det braker løs med handel, underholdning, musikk og glede for både store og små i den populære handlegaten. Som vanlig stenges gaten for biltrafikk og åpnes for det shoppingglade fotfolket. Butikkeierne setter opp boder og flytter varer ut på fortauene, grillmat og is serveres på gatehjørnene oppover, dansende skoleelever har danseshow og hip hop, rock og orkestermusikk vil strømme ut av høytalere under denne vårens markedsdag.

Vi gleder oss som vanlig til markedsdagen, og regner med at årets arrangement vil slå alle gamle rekorder med tanke på besøkende, sier Andreas Melander i Næringsforeningen. På markedsdagen i fjor var det rundt 80.000 mennesker som besøkte handlegaten, og Melander forteller at årets opplegg er enda større en i fjor.

Nytt i år er at det er mye flere boder enn tidligere, det er musikk og underholdning på Valkyrien hele dagen, vi setter opp hoppeslott for barna og skoleungdom skal opptre med sang og dans. Det blir action, sier Melander. I år har også bilprodusenten Toyota kastet seg med på folkefesten. De skal ha egen stand, hvor de viser frem de nye miljøbilene sine. Ifølge Melander slipper disse bilene, i sakte fart, ikke ut noe farlige avgasser.

Jeg er helt sikker på at vi får en flott dag, og jeg lover de besøkende fint vær på lørdag. I hvert fall fint handlevær, sier Melander og ønsker alle velkommen til shoppingeldoradoet i Bogstadveien.

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren