BERGEN/OSLO (Nettavisen): Tirsdag kveld møttes partilederne til valgkampens andre partilederdebatt i Bergen - under to uker før det avgjørende stortingsvalget.

I halvannen time barket de ni partilederne sammen i den TV 2-sendte debatten, og temperaturen ble til tider veldig høy.

Nå er Nettavisen-lesernes dom over partilederne klar, og det er en partileder som skiller seg ut.

Les også: Rett i strupen på de rødgrønne: Frykter massiv skatteøkning

Like før midnatt tirsdag kveld hadde 9874 personer deltatt i den uhøytidelige avstemningen, om hvem av partilederne som kom best ut av partilederdebatten.

Nettavisens dom: Vi kårer to vinnere

- Veldig gledelig

Vinneren ble Frp-leder Sylvi Listhaug, med 41 prosent av stemmene.

- Det er veldig gledelig! Og mye artigere å være folkets favoritt enn dommen fra de såkalte ekspertene i mediene, sier Listhaug til Nettavisen etter partilederdebatten.

Der gikk hun blant annet til angrep på de andre partiene i en opphetet klimadebatt, og konstaterte: - Vi ønsker ikke å piske og plage folk

- Jeg tror mange er bekymret når de ser at venstreradikale sosialister kan få makt etter valget. Da blir det kraftig økning i avgifter, de vil åpne grensene våre og ødsle ut penger i bistand og symbolske klimatiltak. I tillegg vil de legge ned oljenæringen, sier Listhaug, og legger til:

- Vår desidert viktigste næring som gir oss 200.000 arbeidsplasser og sikrer den norske velferden. Det er på høy tid at vi stopper sløsingen og bygger Norge.

Listhaug forlot Media City, der partilederdebatten ble sendt fra, rett etter debatten.

Les mer: Listhaug i partilederdebatten: - Må slutte å piske og plage folk

Helt på bunn

Statsminister Erna Solberg (H) har fått nest flest stemmer. 31 prosent mener hun var best i partilederdebatten.

Deretter kommer Ap-leder Jonas Gahr Støre, med 12 prosent av stemmene.

Mens de resterende partilederne kom betraktelig dårligere ut, ifølge Nettavisens lesere. Fire prosent mener Senterpartiets leder, Trygve Slagsvold Vedum, var best i debatten - og tre prosent mener det var Venstre-leder Guri Melby.

Helt nederst havner Rødt-leder Bjørnar Moxnes, SV-leder Audun Lysbakken, MDG-leder Une Bastholm og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad, alle med kun to prosent av stemmene.

Det er fremdeles mulig å avgi stemme - si din mening her om hvem som vant partilederdebatten: