RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fondsfinans: - Kjøp Statoil-aksjer

Sist oppdatert:
Lars Marius Furu i meglerhuset Fondsfinans tror 2005 kan bli enda bedre for Statoil en rekordåret 2004. Han anbefaler folk å tegne seg i det statlige nedsalget
Fondsfinans anbefaler kundene å allokere penger til å tegne seg i den etterfølgende emisjonen rettet mot privatmarkedet. Analytiker Lars Marius Furu sier til iMarkedet.no at det nå ser ut som om statens nedsalg går glatt.

iMarkedet.no snakket med Furu noe før tegningskursen de 100 millioner Statoil-aksjene var klar, men slik indikasjonene så ut samt aksjekursen på Oslo Børs mener Furu det taler klart for seg selv: Etterspørselen etter Statoil-aksjer er stor.

Fondsfinans oppjusterte kursmålet i Statoil til 120 kroner for to uker siden, og ser for seg at 2005 kan bli et bedre år for Statoil enn det rekordåret 2004 ble.

- Det er fremdeles en del å gå på her. Jeg synes selskapet gjør veldig mye bra på reservesiden, og produksjonspipelinen er meget god, sier Furu som mener Statoil har troverdighet hva gjelder å øke sin produksjon betydelig fremover.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere