RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Football Manager 2011» avduket

(SEGA/Sports Interactive)
Sist oppdatert:
- Mer polert enn noen gang, lover utvikleren.

Sega og Sports Interactive har annonsert at «Football Manager 2011» blir lansert til PC og Mac og PSP før jul, og avduker samtidig en rekke nyheter og forbedringer til spillet.

I «FM 2011» vil du blant annet kunne forhandle kontrakter i sanntid og spillet har fått et nytt treningssystem samt oppgraderinger i motoren bak kampene. Over 100 nye animasjoner er lagt til spillere dersom du ser kampene i 3D.

Dette inluderer nye ansiktsuttrykk og kroppsbevegelser, nye stadiumer, teksturer på gressmatta, lysgjengivelser og flomlys ved kveldskamper og ikke minst mer feiring når lagene scorer.

Sports Interactive har økt fokuset på trening i «Football Manager 2011». Spillet får et eget område for kampforberedelser slik at du kan gi spillerne spesifikke områder å trene på opp mot en kamp. Treningsmulighetene utvides også med 14 spesifikke øvelser.

Ifølge Sports Interactive er et av de mest etterspurte funksjonene i spillet fra fansen dynamisk rykte for ligaen. Dette blir implementert i «Football Manager 2011».

«Football Manager»-serien har solgt i over seks millioner eksemplarer så langt, opplyser SEGA. Du kan lese mer om nyhetene i «Football Manager 2011» på spillets offisielle nettside.

Sports Interactive snakker om «Football Manager 2011»:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere