RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For dette får de en flybillett

Sist oppdatert:
Flyselskap går nye veier for å reklamere for rutene sine.

Tilbyr valget mellom en flyreise til New Zealand eller 777 amerikanske dollar for å leie ut bakhodet i to uker.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

30 personer har takket ja til tilbudet som innebærer å barbere bort håret på hodet og få malt på en hennatatovering som varer i to uker.

Tatoveringen har teksten «Need A Change? Head Down to New Zealand», samt flyselskapets nettadresse. Air New Zealand kaller de tretti utvalgte for sine «kraniale reklameplakater», skriver New York Times.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Rundt halvparten av dem som nappet på tilbudet har valgt å fly tur-retur New Zealand som ellers koster rundt 1200 dollar.

Snekkeren Glenn Faulkner er av dem som har benyttet seg av tilbudet. Han sier til New York Times at tatoveringen har blitt godt lagt merke til og at han hver dag har fått rundt 40 spørsmål om skriften i bakhodet.

- Jeg tror mange trodde jeg var gal og at budskapet skulle være noe sånt som at «verden går under», sier Faulkner til New York Times.

I 2005 auksjonerte 20-åringen Andrew Fischer bort reklameplass for en måned på pannen på nettauksjonstjenesten eBay. Det høyeste budet havnet på 37,375 dollar, og Fischer dukket opp på flere tv-programmer, samt i aviser og på nettsteder.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere