*Nettavisen* Nyheter.

For en gjeng med tåper

SV er et lekeparti. De mange tåpelige utspillene til partiet vitner om at Kristin Halvorsen & Co. ikke er voksne nok for regjeringen, skriver iMarkedet i en kommentar

19.05.08 00:21

SV kommer med det ene tåpelige utspillet etter det andre, og det mest overraskende er at partiet ikke rydder opp i dette.Dusteutspill, som å legge ned Oslo Børs, blir bare avløst av nye idiotutspill.Det siste fra parlametarisk leder i SV, Inge Ryan, er at de ansatte i en bedrift skal stemme for 40 prosent av generalforsamlingen. Eiernes skal altså kunne stemme for bare 60 prosent av generalforsamlingen.

- SV mener det er veldig viktig at de ansatte har god innflytelse, og derfor mener vi de skal ha inntil 40 prosent av stemmene på generalforsamlingene, sier SVs paramentariske leder til NRK.Vi gidder ikke å fortelle Ryan alle konsekvensene forslaget. Vi kan imidlertid fortelle Ryan konsekvensene av fremmingen av forslaget, som faktisk skal opp for Stortinget.Det er at vi, og flere og flere, ler oss i hjel av tåpeligheten til lekepartiet SV. Og at ordet politikerforakt er i ferd med å få en ny dimensjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.